rapever4 Beykozmt2 Gelişen Üye
| Konu: ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM Çarş. Nis. 07, 2010 12:40 pm | |
| Arkadaşlar ben 76 LwL ByMeteoR aynı zaman da sarı bayrak OutLawZ loncası kurucusuyum.(Lonca herkese acıktır )Geçende bin savascı bulmak için yılan vadisine gittim.Zar zor kasaplara,taş gölemlerine felan ulastım.aynı anda 2 dev kasap ve 1 kurtbalığı kestim.Aancak ne yaptıysam bin savaşçıya ulaşamadım.Eğere biriniz yardımcı olursa size minnettar kalırım. Şimdiden herkese teşekkür ederim.Yardım edenlere etmeyenlere !! | |
|
WattsoN Beykozmt2 Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 06/04/10 Yaş : 34 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM Çarş. Nis. 07, 2010 1:51 pm | |
| kırmızılara gelirsen yardımcı oluruz kardes saygılar | |
|
WattsoN Beykozmt2 Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 06/04/10 Yaş : 34 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM Çarş. Nis. 07, 2010 1:51 pm | |
| he bide bin savasciyı napıcan azrail için kule yapsan daha ii olur | |
|
ZeRo Beykozmt2 Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 02/04/10 Nerden : Buz Zindani :)
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM Çarş. Nis. 07, 2010 2:17 pm | |
| Krdesim Bin Savascidan Celik Düsürebilirsin Ama Cok Zor Düsüyo Tavsiye Etmiyorum Bin Savasciyi Kas We 86 lwl ol drop ac Celik düsür Bence Bu En İyisi | |
|
ZeRo Beykozmt2 Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 02/04/10 Nerden : Buz Zindani :)
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM Çarş. Nis. 07, 2010 2:21 pm | |
| Azrail Konusu İcin İse Azrail O kdr Kolay Bi Boss Degildir Cikipta Kesmek Hİc kolay Degil 1. Oyundan Atma Sorunu 2.Gerekli Efsunlar 3.Yeterli Kisi Sayisi Ölümsüzlük Bile Olsa iyi Bir Ortalama Dolunay Wede Tasli Tavsiye Ederim... Not:Düz Vuruslarda Ortalama İsine Yarar Saygilarimla... ZeRo... | |
|
rapever4 Beykozmt2 Gelişen Üye
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM Çarş. Nis. 07, 2010 7:53 pm | |
| - ZeRo demiş ki:
- Krdesim Bin Savascidan Celik Düsürebilirsin Ama Cok Zor Düsüyo Tavsiye Etmiyorum Bin Savasciyi Kas We 86 lwl ol drop ac Celik düsür Bence Bu En İyisi
86 lwl olurum bu kolay dropları aç dedin o nasıl bir şey ormanın en sonundaki söğütlerde çok daha zor dşüyo azrail tarafı ise en zor kısmı xD | |
|